2 JAAR GARANTIE

SNELLE LEVERING

GRATIS VERZENDING

Citroën Berlingo accessoires

Zet de uitstraling van je bedrijfswagen naar de hand met onze veelzijdige Citroën Berlingo accessoires. Ga voor carrosseriebescherming met RVS sidebars; houd insluipers uit je laadruimte met een muurvast raamrooster of tweak het uiterlijk van je bus met pushbars, roofrails en de vele kleinere styling accessoires. Is het echt menens? Dan ontwerpen we zelfs een maatwerk bedrijfswageninrichting voor je Citroën Berlingo. Daar word je toch enthousiast van? Duik daarom in ons veelzijdige assortiment met accessoires voor de Citroën Berlingo.

Deze tips wil je niet missen

Wij leggen onze klanten graag in de watten. Zo profiteer je van een snelle bezorging, monteren we al je producten tegen een spotgoedkoop tarief en krijg je de zekerheid van coulante retour- en garantievoorwaarden. Bovendien staat ons serviceteam altijd voor je klaar. Natuurlijk kun je bellen of mailen voor eerlijk advies, maar de meeste antwoorden op je vragen vind je gewoon online. Onder andere in de onderstaande tips.

Kies een product dat past bij je gebruik

Wij ontwikkelen een groot deel van de Citroën Berlingo accessoires in eigen huis. En onze designers gaan helemaal uit hun plaat als ze een productdetail verder verbeteren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een speciale coating op raamroosters, die irritant geratel voorkomt bij hoge rijsnelheden. Hierdoor hebben we, door de jaren heen, een veelzijdig aanbod opgebouwd. Voor iedere klus bieden we een passende oplossing. Wil je daarom de beste keuze maken? Verdiep je dan in de (on)mogelijkheden van onze accessoires voor de Citroën Berlingo. Dat gaat gelukkig snel als je de relevante productinformatiepagina’s doorneemt. En kom je er niet uit? Dan helpen de adviseurs van ons serviceteam je graag uit de brand

Scan de productpagina op een voorbehoud

Wees gerust, in de meeste gevallen komen onze Citroën Berlingo accessoires met alleen maar voordelen. Maar heel soms gaat de montage van een product ten koste van een andere functionaliteit. Indien relevant plaatsen we daarom een voorbehoud onderaan de productpagina. Scrol dus even naar beneden, dan sta je ook niet voor een vervelende verrassing als je de accessoire in gebruikt neemt.

Match de lengte van je product met de wielbasis

Strekt je beoogde product zich uit over de lengte loopt van je bestelwagen (zoals RVS sidebars, roofrails of treeplanken)? Selecteer dan eerst de juiste wielbasisvariant (er zijn twee opties), zodat je zeker een product bestelt dat aansluit op de originele montagepunten. We maken het je zo gemakkelijk mogelijk. We vragen, indien relevant, eerst de wielbasisvariant voordat we de beschikbare producten presenteren. Het enige wat je zelf moet doen is de lengte van je bestelwagen opzoeken.

Snelle levering en gemakkelijke montage

Heb je op de bestelknop geklikt? Dan staat de koerier binnen enkele dagen op de stoep indien het product op voorraad is. In de verpakking vind je een alle benodigde bevestigingsmaterialen en een duidelijke handleiding. De doe-het-zelf montagesessie is voorbij voordat je er erg in hebt. Wil je de montage liever uitbesteden aan onze ervaren vakmensen? Ook geen probleem. Plan je bezoek aan onze werkplaats met ons serviceteam. Wij verwelkomen je graag in Veghel (Noord-Brabant). Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. 

Bedrijfswageninrichting Citroën Berlingo

je standaard laadruimte transformeert in een mobiele werkplaats met onze bedrijfswageninrichting voor de Citroën Berlingo. Rubberen automatten met anti-slipprofiel en anti-inbraak raamroosters vind je allemaal in de webwinkel. Maar als serieuze vakman wil je natuurlijk meer. Daarom ontwerpen we de volledige inrichting voor je laadruimte op maat. Van stevige wandbekleding tot aan handige opbergruimte. Wil je een vrijblijvend ontwerp ontvangen of heb je gewoon een vraag? Laat dan wat weten aan ons serviceteam. Wij staan voor je klaar!

Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

MEER INFORMATIE