2 JAAR GARANTIE

SNELLE LEVERING

GRATIS VERZENDING


Bedrijfswageninrichting

Neem contact op

Als vakman werk je efficiënt. Daarom stel je hoge eisen aan je werkplaats. Ook als die mobiele werkplaats zich bevindt op de vier wielen van je bestelbus. Zet daarom het interieur van je laadruimte naar de hand met de bedrijfswageninrichting van Vooruwbus. Of je nu zoekt naar rubberen automatten met antislipprofiel, een middenconsole voor de bestuurderscabine óf veelzijdige inbouwkasten voor extra opbergruimte. Wij bieden altijd een accessoire die past bij jouw gebruik. Ongeacht het merk of model dat je rijdt. Bij Vooruwbus vindt u namelijk bedrijfswageninrichting voor elk type bedrijfswagen.

Een groot deel van onze accessoires bestel je eenvoudig in onze bedrijfswageninrichting webshop. Ben je op zoek naar rubberen wandbekleding of houten wandbetimmering? Neem dan contact op via het contactformulier. Wij horen graag je wensen, zodat wij de wandbekleding helemaal op je maat en smaak kunnen ontwerpen. Kies je bijvoorbeeld voor verlijmd berkentriplex of lat-om-lat-vurenhout? En hoe dik moet het materiaal eigenlijk zijn? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Twijfel je nog over de beste bedrijfsbus inrichting voor jouw situatie? Vraag dan gerust advies aan een van onze adviseurs. Tot hoors!

Splits e-mailadressen met een komma.


De zekerheden van Vooruwbus

Gratis bezorging

Twee jaar garantie

Snelle levering

Bedrijfswageninrichting online bestellen? Dit zijn je opties.

Wij bieden vele smaken als het op bedrijfswageninrichting aankomt. De volgende accessoires vind je bijvoorbeeld terug in onze webwinkel:

  • Laadvloeren: een stevige laadvloer is een ideale accessoire als je veel laadt en lost. De vloer absorbeert alle klappen van pallets en heftruckvorken, waardoor het onderstel van je wagen geen schade oploopt.
  • Inbouwkasten: neem je veel gereedschap of kleine materialen mee naar een klus? Sorteer dan je productiemiddelen in onze modulaire inbouwkasten. Opgeruimd staat netjes!
  • Tussenwanden: een tussenwand plaats je tussen de laadruimte en de bestuurderscabine. Een ideale isolatie accessoire als je veel hinder ondervindt van herrie en kou.
  • Middenconsole: in een middenconsole berg je belangrijke documenten en kostbare elektronica veilig op tussen de twee stoelen van je bestuurderscabine.
  • Rubberen automatten: voorkom lelijke uitglijders op een natte vloer met rubberen automatten voorzien van antislipprofiel. De matten haal je bovendien gemakkelijk uit je wagen. Ideaal als je regelmatig schoonmaakt.

Naast accessoires voor de inrichting van bedrijfsvoertuigen, bieden wij vele accessoires voor het exterieur van je bus. Van beschermende RVS sidebars tot aan handige opstappen. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bus? Klik dan snel door naar de webwinkel.

Bekijk de producten

Vooruwbus: dé bedrijfswageninrichting webshop

Vooruwbus is dé bedrijfswageninrichting webshop van het Zuiden. Of je nu uitgebreid advies wilt over de beste inrichting voor je bedrijfsvoertuigen óf al je bedrijfsauto inrichting laat inbouwen voor een super voordelig tarief. We regelen het. Ook als het aankomt op ons productaanbod leveren we topkwaliteit. Hiervoor werken we samen met gerenommeerde Europese A-merken. Maar eigenlijk duiken we het liefst zelf de ontwerpstudio in. Zo weten we 100% zeker dat jij een product krijgt van de sterkste materialen met een lange levensduur, de meest uitdagende ontwerpen en voorzien van innovatieve details waarvan je niet eens wist dat je ze nodig hebt. Streven naar het beste, dat zit nu eenmaal in ons dna.


Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten


Bezoek onze showroom

Voltaweg 1
5466AZ, Veghel
Tel. +31 (0)73 – 203 26 40