2 JAAR GARANTIE

SNELLE LEVERING

GRATIS VERZENDING

Montage

Montage


De accessoires die je koopt in onze webwinkel moeten nog gemonteerd worden. Hoewel het in de meeste gevallen niet heel moeilijk is deze accessoires te monteren, zien wij het als onze plicht om je hierbij zo goed mogelijk te helpen. Je hebt immers niets aan een bouwpakket waar je niks mee kan. We helpen je daarom via duidelijke montagehandleidingen of in onze werkplaats.

Zet ons aan het werk

We hebben een showroom en werkplaats in Veghel (Noord-Brabant). Hier monteren we voor € 12,50 tot € 100,- de accessoire dat je via de Vooruwbus webshop hebt besteld. Terwijl onze monteurs voor je aan de slag gaan, kun jij in onze lounge (met TV en Wifi) wachten met een bakje koffie. Binnen een uur kun je de weg weer op! 

Wil je de precieze montagekosten weten voor aanschaf? Bekijk ze in de winkelwagen of neem contact op met een van onze collega's.

Wil je een montageafspraak maken? Neem dan contact op via telefoon of via e-mail. Zo weet je zeker dat je snel geholpen wordt.


Doe het zelf

Wij begrijpen dat het niet voor iedereen loont om naar Veghel te rijden voor een montageafspraak. Daarom leveren we bij ieder product een montagehandleiding mee. Hiermee kun je met een gerust hart zelf aan de slag. Ook kun je online alle montagehandleidingen vinden. Op de product pagina van het desbetreffende product staat in de meeste gevallen een linkje naar de montagehandleiding, onder de product omschrijving. Mocht je deze niet kunnen vinden, neem dan even contact met ons op zodat wij u deze kunnen sturen.

Het monteren van accessoires is voor de meeste van onze klanten geen enkel probleem. Dat komt omdat je gebruik maakt van bevestigingspunten die al in/aan de auto zitten. Uiteraard leveren we alle benodigde montagematerialen mee.