2 JAAR GARANTIE

SNELLE LEVERING

GRATIS VERZENDING

Betaalmogelijkheden

Betalen zoals jij dat wil!


Wij vinden het belangrijk dat je op een manier kunt betalen waar jij je het gemakkelijkst bij voelt. Daarom bieden we maar liefst 8 betaalmogelijkheden aan:

 • iDeal
  Veilig en eenvoudig betalen met iDEAL! Kies uw bank en voltooi de transactie in uw vertrouwde online bankomgeving. We waarborgen een veilige afhandeling van uw betaling, zodat u met vertrouwen kunt winkelen. Dankzij iDEAL worden uw aankopen direct verwerkt, wat zorgt voor een snelle afhandeling en levering van uw bestelling. Bedankt voor uw aankoop en vertrouwen in ons bedrijf!
 • Paypal
  Kies voor gemak en veiligheid met PayPal! Betaal eenvoudig met uw PayPal-account en geniet van een soepele transactie. Met PayPal kunt u snel en veilig winkelen zonder uw creditcardgegevens te delen. Uw aankoop is beschermd door de PayPal Aankoopbescherming. Selecteer PayPal bij het afrekenen, log in op uw account en voltooi de betaling met slechts een paar klikken. Bedankt voor het kiezen van PayPal – uw vertrouwde partner voor zorgeloos online winkelen!
 • Credit card ( Visa & Mastercard )
  Veilig betalen met Visa en Mastercard! Wij accepteren creditcardbetalingen voor een moeiteloze winkelervaring. Kies Visa of Mastercard bij het afrekenen, voer uw kaartgegevens in en voltooi de transactie veilig en snel. Uw gegevens worden versleuteld verzonden, waardoor u met vertrouwen kunt shoppen. Happy shopping!
 • Maestro:
  Veilig en moeiteloos betalen met Maestro! Kies voor gemak bij het afrekenen en selecteer Maestro als uw betrouwbare betaalmethode. Voer uw kaartgegevens in en voltooi de transactie met slechts een paar klikken. Met Maestro geniet u van wereldwijd geaccepteerde betalingen, zonder gedoe. Uw gegevens worden versleuteld verzonden, waardoor u met vertrouwen kunt shoppen.
 • Bancontact
  Veilig en snel betalen met Bancontact! Kies voor gemak bij het afrekenen en selecteer Bancontact als uw betaalmethode. Voltooi de transactie eenvoudig door uw bank te kiezen en in te loggen op uw vertrouwde online bankomgeving. Uw betaling wordt direct verwerkt, waardoor u snel kunt genieten van uw aankoop. We waarborgen de veiligheid van uw gegevens voor een zorgeloze shopervaring.
 • Giropay
  Veilig betalen met Giropay! Maak gebruik van deze snelle en betrouwbare betaalmethode door Giropay te kiezen bij het afrekenen. Selecteer uw bank, log in op uw online bankomgeving en voltooi de transactie direct. Geniet van het gemak van winkelen zonder creditcard en profiteer van een veilige overdracht van uw betalingsgegevens. Met Giropay wordt uw aankoop snel en efficiënt verwerkt.
 • Sofort banking
  Sofort Banking, direct en veilig betalen! Kies voor het gemak van Sofort Banking bij het afrekenen en voltooi uw transactie zonder gedoe. Selecteer uw bank, log in op uw online bankomgeving en bevestig de betaling snel en veilig. Uw gegevens zijn versleuteld, waardoor u met vertrouwen kunt winkelen. Met Sofort Banking wordt uw aankoop onmiddellijk verwerkt, zodat u snel kunt genieten van uw producten.