2 JAAR GARANTIE

SNELLE LEVERING

GRATIS VERZENDING

VERTROUWD KOPEN

Sidebars Citroën Berlingo

Met onze oerdegelijke Citroen Berlingo sidebars voorkom je kostbare carrosserieschade aan de zijkant van je bedrijfsauto. Je monteert een accessoire uit het hoogste segment. Dat geldt zowel voor de bouwkwaliteit als voor het design. Selecteer dus snel de juiste afmeting en bestel je favoriete model.

Vanaf € 387,20 incl. BTW
€ 320,00 excl. BTW 387.20 EUR
Vanaf € 399,30 incl. BTW
€ 330,00 excl. BTW 399.30 EUR

Daarom kies je voor onze RVS sidebars

Wij ontwikkelen vrijwel alle Citroën Berlingo accessoires in onze eigen ontwerpstudio. Ook onze RVS sidebars . Ons onuitputtelijke perfectionisme heeft geresulteerd in enkele doeltreffende innovaties, die tot uiting komen in de volgende productvoordelen:

De best mogelijke bescherming

Onze Citroën Berlingo sidebars van het merk RUUUD doorstaan moeiteloos de strenge producttesten van de Duitse keuringsinstantie TÜV/abe. De producttesters loven ten eerste de degelijke 2 mm dikke buizen, gemaakt van hoogwaardig .304 roestvrij staal. Hierdoor bieden onze sidebars optimale bescherming bij licht contact. Daarnaast absorbeert het montageframe een zwaardere klap, zodat het chassis wordt ontzien. Hierdoor krijg je de beste mogelijk bescherming in iedere vervoerssituatie. Wat wens je nog meer?

Ga je voor matte, gepolijste of zwarte sidebars

Wij werken alle Citroën Berlingo sidebars af met oog voor detail. Hierdoor voegt de accessoire ook wat toe aan de uitstraling van je wagen. Dus ga je voor een kaarsrechte buis of geef je de voorkeur aan RVS sidebars met naar de wielen afbuigende uiteinden? Ieder model leveren we bovendien in een matte en hoogglans gepolijste variant en sinds kort vind je ook zwarte sidebars in de webwinkel. Hierdoor monteer je gegarandeerd een sidebar die aansluit bij je smaak. Heerlijk, die keuzevrijheid.

Monteer ook onze steps

Veel chauffeurs gebruiken hun Citroën Berlingo sidebars als opstap naar de cabine en laadruimte. Daarom leveren we ook smalle opstaptredes. Je bevestigt de zogenaamde steps bovenop de buis, zodat je meer grip hebt in natte weersomstandigheden. Vind je instapgemak zelfs belangrijker dan bescherming? Ga dan voor sierlijke treeplanken . Deze accessoire is veel breder dan een sidebar, waardoor er ook meer plek is voor je voeten. Zo zie je maar, wij bieden een passende accessoire voor iedere vervoerssituatie.

Ga je voor L1 of L2 sidebars?

Bestel Citroën Berlingo sidebars die matchen met de afmeting van je bus. Zo krijg je de optimale bescherming over de volledige lengte van je Berlingo en weet je zeker dat je het montageframe gemakkelijk vastschroeft aan de originele montagepunten in het chassis. Twijfel je of je in de L1 of L2 rijdt? Meet dan de wielbasis of lengte op van je bedrijfswagen en zoek de corresponderende sidebarvariant op in onderstaande tabel. Een kleine moeite die je een hoop gedoe bespaart. Aan de slag!


Wat moet je opmeten?

Ga voor L1:

Ga voor L2:

Meet de totale lengte van je bedrijfswagen, van voorbumper tot aan achterbumper.

4403 mm

4753 mm

Meet de afstand tussen het middelpunt van de voorste wieldop en het middelpunt van de achterste wieldop.

2785 mm

2995 mm


Zelf monteren of uitbesteden?

Compleet met je Citroën Berlingo sidebars ontvang je een duidelijke handleiding en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Hierdoor monteer je de accessoire gemakkelijk zelf. Loopt je agenda over van de afspraken en ligt Veghel (bij Den Bosch) op de route? Plan dan een montageafspraak via ons serviceteam. Voor een kleine vergoeding bevestigen we je RVS sidebars in onze professionele werkplaats. Want gemak dient de mens.

Wij leggen je in de watten

Als toonaangevende leverancier van robuuste Citroen Berlingo sidebars zetten we vol in op een goede service. Daarom geniet je van een snelle en gratis levering, een coulant retourbeleid en uitstekende garantievoorwaarden. Bovendien adviseren onze productspecialisten je maar wat graag over de beste set-up voor je wagen. Dus brand er een vraag op je lippen? Neem dan snel contact op via e-mail en telefoon. Tot je dienst.