2 JAAR GARANTIE

SNELLE LEVERING

GRATIS VERZENDING


Werkbusinrichting

Neem contact op

Ben je op zoek naar werkbus inrichting voor je laadruimte of bestuurderscabine? Check dan ons ruime assortiment werkbus accessoires. Het maakt niet uit welke klus je wilt klaren, wij bieden altijd een product dat je leven een stuk gemakkelijker maakt. Dus ben je een klusjesman en op zoek naar inbouwkasten waarin je materialen veilig opbergt? Of wil je als koerier de binnenkant van je laadruimte beschermen met wandbekleding en een schokabsorberende laadvloer? Dan helpen wij je graag verder met een van de vele maatwerkproducten uit onze stal.

Alle accessoires, op wandbekleding na, bestel je eenvoudig via onze webshop. Ideaal als je al weet wat je wilt en alleen nog de juiste producten bij elkaar moet zoeken. Twijfel je nog over de beste opzet voor je laadruimte? Neem dan contact op met ons professionele serviceteam. Wij ontwerpen en produceren al decennialang accessoires voor elk type bedrijfswagen. Hierdoor kunnen we je perfect adviseren over de beste werkbus inrichting voor jouw klus. En de montage? Die nemen we natuurlijk ook voor onze rekening.

Let op: wandbekleding stemmen we helemaal af op jouw wensen. Daarom kun je deze vorm van laadruimtebekleding alleen bestellen bij ons serviceteam.

Splits e-mailadressen met een komma.


Populaire producten

Inbouwkasten

Tussenwand

Werkbusinrichting op maat bestellen? Dat werkt zo!

Wil je wandbekleding bestellen of de hele werkbus inrichting aan ons uitbesteden?
Doorloop dan de volgende stappen:

  • Denk na over je wensen: wil je de hele laadruimte aanpakken? Bedenk dan goed welk doel je wilt realiseren. Hoe groot is bijvoorbeeld de vracht die je vervoert? Pakketjes vragen namelijk om een heel andere indeling dan pallets. En een loodgieter heeft weer andere inbouwkasten nodig dan een tuinman.
  • Overleg met ons ontwerpteam: geef je (globale) wensen door aan het Voor Uw Bus team. Omdat wij echt ieder type vakman al eens hebben geholpen, weten wij heel goed welke bedrijfsbus inrichting het beste bij je past. Hierdoor heb je ook echt wat aan ons (vrijblijvende) advies.
  • Beoordeel ons advies: bekijk de werkbus accessoires en bijbehorende offerte voor jouw ontwerp. Ben je tevreden met het resultaat? Laat dan weten welke producten je wilt hebben. Dat kan via de webwinkel, maar natuurlijk ook via een mailtje naar je contactpersoon. Dat is net zo gemakkelijk!
  • Monteer je producten: voor de montage heb je twee opties. Je kunt ten eerste zelf aan de slag. In dit geval sturen we je alle producten, bevestigingsmaterialen en een uitgebreide montagehandleiding op. Daarnaast kun je een afspraak plannen met onze werkplaats in Schijndel (Noord-Brabant). Tegen een scherp tarief monteren wij alle werkbus accessoires die je bij ons bestelt.
  • Aan de slag: Je werkbus inrichting is geplaatst. Dus ga aan de slag en geniet van het eindresultaat. Veel plezier!

De zekerheden van Vooruwbus

Goede service is voor ons net zo belangrijk als een oersterk product voor jouw werkbus inrichting. Daarom zetten wij graag een extra stap voor onze klanten. Zowel online als offline. Onze kijk op service hebben wij vertaald naar 10 zekerheden. Dit zijn kwaliteitsnormen die je ten alle tijden van ons mag verwachten. Dat gaat van een snelle (en kosteloze) levering tot aan de ruimste garantietermijn in de markt. Dat maakt shoppen voor werkbus accessoires bij Voor Uw Bus wel zo fijn.


Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten


Bezoek onze showroom

Voltaweg 1
5466AZ, Veghel
Tel. +31 (0)73 – 203 26 40