2 JAAR GARANTIE

SNELLE LEVERING

GRATIS VERZENDING

Vloerplaten voor bedrijfswagens

Een vloerplaat beschermt de originele vloer van de bestelwagen. De meeste eigenaars van bedrijfsvoertuigen brengen de laadvloer echter aan om een vlakke ondergrond te creëren. Met een vlakke vloer wordt het laden, vastzetten van de lading en installeren van een kast een stuk eenvoudiger. Bovendien is een vlakke vloer in de laadruimte beter bij het in- en uitstappen en bij het lopen in de laadruimte.

Lees meer

€ 259,55 incl. BTW
€ 214,50 excl. BTW 259.55 EUR
€ 259,55 incl. BTW
€ 214,50 excl. BTW 259.55 EUR
€ 358,04 incl. BTW
€ 295,90 excl. BTW 358.04 EUR
€ 358,04 incl. BTW
€ 295,90 excl. BTW 358.04 EUR
Vanaf € 367,80 incl. BTW
€ 303,97 excl. BTW 367.80 EUR
Vanaf € 367,80 incl. BTW
€ 303,97 excl. BTW 367.80 EUR
Vanaf € 367,80 incl. BTW
€ 303,97 excl. BTW 367.80 EUR
Vanaf € 232,93 incl. BTW
€ 192,50 excl. BTW 232.93 EUR
Vanaf € 232,93 incl. BTW
€ 192,50 excl. BTW 232.93 EUR

Vloerplaten van de beste kwaliteit

De vloerplaten in ons assortiment zijn gemaakt van watervast verlijmd betonplex in de kleur bruin. Elke vloerplaat is CNC op maat gefreesd voor een perfecte pasvorm en eenvoudige montage. Met een dikte van 9 mm biedt het stevigheid. Liever 12 mm? Vraag naar de mogelijkheden. Om veiligheid te bieden en uitglijden te voorkomen, hebben de vloerplaten een antisliplaag.

Vloerplaat kopen? Bekijk onderstaande tips

Bij ons vind je alleen vloerplaten op maat. Dit betekent dat ze per type bedrijfswagen op maat worden gefreesd. Let er bij het bestellen op dat je de juiste vloerplaat voor jouw bedrijfswagen bestelt. Staat het door jou gewenste type vloerplaat er niet bij? Neem dan contact met ons op. We kunnen meer leveren dan we standaard aanbieden. Houd de volgende tips in gedachten bij het bestellen van een vloerplaat:

  • Achterdeuren of achterklep: Vloerplaten voor een bestelwagen met achterdeuren hebben een andere vorm dan vloerplaten voor een bestelwagen met een achterklep. De vloerplaat past niet als je de verkeerde versie bestelt.
  • Schuifdeuren: Een vloerplaat is voorzien van een uitsparing wanneer de bedrijfswagen één of twee schuifdeuren heeft. Let bij het bestellen op het juiste aantal schuifdeuren, ook links of rechts.
  • Originele scheidingswand: Bij het CNC frezen van een vloerplaat wordt ervan uitgegaan dat er een originele scheidingswand aanwezig is. Als dit niet het geval is, neem dan contact met ons op zodat we een offerte op maat kunnen maken.
  • Wielbasis: De wielbasis bepaalt de lengte van het bedrijfsvoertuig en dus ook de lengte van de vloerplaat. Als je de verkeerde wielbasis kiest, zal de vloerplaat te lang of te kort zijn.
  • Enkele of dubbele cabine: Naast de wielbasis bepaalt het type cabine ook de lengte van de vloerplaat.

Monteer je vloerplat eenvoudig zelf

Omdat de laadvloer op maat wordt geleverd, is hij eenvoudig te monteren. We raden aan om de laadvloer met twee personen in de bus te tillen. Schroef de laadvloer eenvoudig vast met behulp van de meegeleverde montagematerialen. De vloer is voorzien van montagegaten. Let op: laadvloeren kunnen niet worden verzonden. Ze kunnen alleen worden afgehaald in onze showroom en werkplaats in Veghel.

Tip; haal de vloerplaat op met je lege bedrijfswagen. Je kunt de vloerplaat direct in de bedrijfswagen plaatsen. Liever hulp bij de montage? Maak een montageafspraak en wij helpen je graag!

Neem contact met ons op

Heb je aanvullende vragen over een vloerplaat voor je bedrijfsvoertuig? Neem dan contact op via telefoon of ons contactformulier.