2 JAAR GARANTIE

SNELLE LEVERING

GRATIS VERZENDING

VERTROUWD KOPEN

Vuurkorf ARB 600X480X300mm

https://www.vooruwbus.nl/web/image/product.template/3597/image_1920?unique=209a8c1 InStock

EAN: 9332018083005

€ 395,56 incl. BTW € 326,91 excl. BTW 395.56 395.5611 EUR € 395,56 incl. BTW
€ 0,00
Not Available For Sale

  Deze combinatie bestaat niet.

  Algemene voorwaarden
  30-dagen geld terug garantie
  Verzending: 2-3 werkdagen

  Past op alle voertuigen.

  ARB Fire pit

  Het kampvuur - het is een essentieel onderdeel van bijna elke off-road opstelling en het hart van de camping als het gaat om warm te blijven onder de sterren op vrieskoude nachten.

  Er gaat niets boven een knapperend vuur en of het nu is om te koken op de camping, om warm te blijven of zelfs om gasten te vermaken in de achtertuin, de ARB Fire Pit is van Australische makelij en gemaakt van BlueScope's verwerende REDCOR® staal om een zeer stevige en veelzijdige oplossing te bieden als het gaat om draagbare kampvuursets.

  RedcorR® staal van Bluescope

  Een vuurkorf krijgt gedurende zijn hele leven alles te verduren en als het op roest aankomt, doet de ARB Fire Pit geen concessies.
  De ARB Fire Pit is speciaal gekozen vanwege zijn unieke verweringseigenschappen en superieure weerstand tegen corrosie. Hij is gemaakt van REDCOR® staal van de Australische innovatieve staalproducent BlueScope om ervoor te zorgen dat hij onder alle omstandigheden niet zal roesten! In plaats daarvan zal hij bij elk gebruik geleidelijk patineren tot een natuurlijke en aardse rustieke tint.
  Elk onderdeel van de Fire Pit is gesneden uit een stevige 3 mm dikke plaat Redcor® staal om de warmte binnen te houden en een lange levensduur te garanderen.

  Gemaakt in Australië

  Samen met koeienvangers, kasten, zijrails en vele andere 4×4 accessoires wordt elke Fire Pit gemaakt in de ultramoderne productiefaciliteit van ARB in Melbourne, Victoria. Elke Fire Pit is gemaakt van het iconische Australische staalproducent BlueScope's Redcor® staal en gemaakt in Australië - tot en met de canvaszak.

  5-Delige montage
  Inklappen en meenemen

  Of je hem nu meeneemt op de weg of thuis gebruikt, de luxe van een draagbare vuurplaats betekent dat je hem in principe overal mee naartoe kunt nemen! Het 5-delige ontwerp omvat een bodemplaat die de kolen en warmte in de pit houdt, terwijl de bovenranden zijn gevouwen met geïntegreerde lipjes om het grillrooster vast te zetten.

  De eenheid is eenvoudig te vervoeren en gemakkelijk op te zetten (en in te pakken!). Elk onderdeel past in elkaar zonder dat er gereedschap voor nodig is en kan worden ingeklapt voordat het netjes wordt opgeborgen in de canvas draagtas (meegeleverd).

  Grill en kookplaat

  Of het nu gaat om hamburgers, eieren met spek of worstjes, je hebt niet altijd een volledige keuken nodig op je camping om succesvol te kunnen koken!
  Door de geïntegreerde lipjes aan de bovenrand van de pit te plaatsen, wordt de pit onmiddellijk omgevormd tot een plaat met een 4 mm zachtstalen grill- en kookplaat.
  Bovendien is er zelfs plaats voor gewone gietijzeren BBQ-platen (320mm x 480mm) en zijn er bevestigingsgaten voor de meeste rotisseries in BBQ-stijl!

  *Rotisserie niet inbegrepen.

  Verweerde look: (Lezen a.u.b.)

  Redcor® staal is bedoeld om een roestlook te krijgen en een patina te vormen. Dit uiterlijk en deze afwerking zijn de gewenste uiterlijk en afwerking van dit materiaal en vormt geen probleem voor de garantie. Het staal is speciaal gekozen om dit te doen en sommige klanten kunnen zich hier zorgen over maken, maar dit is de afwerking en de uitstraling die de fabrikant voor ogen had. Het patina zorgt voor extra bescherming van de vuurschaal en zorgt ervoor dat deze nog jaren goed gebruikt kan worden.

  Afmetingen:

  • Verpakt (verticaal): 600mm (l) x 35mm (b) x 300mm (h)
  • Opgezet: 600mm (l) x 496mm (b) x 300mm (h)
  • Draagtas: 630mm (l) x 320mm (b)

  Specificaties:

  • Gewicht (kg): 18kg
  • Materiaal korf: 3mm REDCOR® staal
  • Materiaal rooster: 4mm zacht staal
  • Draagtas: Canvas

  Dit product past op alle types voertuigen.

  -------- taal afhankelijk --------------- (function () { var _tsid ='XEAF264CC792326513442C97632897CD6'; if(window.location){ var lan =document.documentElement.lang; } if(lan=="nl-nl"){ _tsid ="XEAF264CC792326513442C97632897CD6"; } if(lan=="en-gb"){ _tsid =""; } if(lan=="de-de"){ _tsid =""; } _tsConfig = { 'yOffset': '0', /* offset from page bottom */ 'variant': 'reviews', /* default, reviews, custom, custom_reviews */ 'customElementId': '', /* required for variants custom and custom_reviews */ 'trustcardDirection': '', /* for custom variants: topRight, topLeft, bottomRight, bottomLeft */ 'customBadgeWidth': '', /* for custom variants: 40 - 90 (in pixels) */ 'customBadgeHeight': '', /* for custom variants: 40 - 90 (in pixels) */ 'disableResponsive': 'false', /* deactivate responsive behaviour */ 'disableTrustbadge': 'false' /* deactivate trustbadge */ }; var _ts = document.createElement('script'); _ts.type = 'text/javascript'; _ts.charset = 'utf-8'; _ts.async = true; _ts.src = '//widgets.trustedshops.com/js/' + _tsid + '.js'; var __ts = document.getElementsByTagName('script')[0]; __ts.parentNode.insertBefore(_ts, __ts); })();