2 JAAR GARANTIE

SNELLE LEVERING

GRATIS VERZENDING

Trekhaakslot beveiliging Matador Bull-Lock +

https://www.vooruwbus.nl/web/image/product.template/3097/image_1920?unique=6813413 InStock

EAN: 8718692434059

€ 290,39 incl. BTW € 239,99 excl. BTW 290.39 290.3879 EUR € 290,39 incl. BTW
€ 0,00
Not Available For Sale
  • Materiaal
  • Kleur

Deze combinatie bestaat niet.

Materiaal: Staal
Kleur: Rood

Algemene voorwaarden
30-dagen geld terug garantie
Verzending: 2-3 werkdagen

Past op alle voertuigen.

Trekhaakslot bestelwagen

De trekhaakslot beveiligt de laadruimte van de bestelwagen. Hij voorkomt inbraak via de achterdeuren of achterklep. Hierdoor is je waardevolle vracht veilig en beschermt tegen diefstal. De trekhaakslot monteer je, zoals de naam al aangeeft, op de trekhaak van de bedrijfswagen. Door de stang die op de trekhaakslot zit kunnen de achterdeuren of klep niet meer open. Het is een ideaal bestelwagen slot wanneer je niet in de bus wilt boren voor een deurslot. Bestel hem eenvoudig op Vooruwbus!

Beveiligingsslot bus

Doordat de trekhaakslot op de trekhaak wordt gemonteerd is de bestelwagen beveiligd tegen inbraak maar ook tegen uitboren van het slot en sabotage door middel van het hefboomeffect. Hij wordt niet voor niets aanbevolen door verzekeraars en politie. Het slot kan tijdens het rijden op de trekhaak blijven zitten. Let wel, ben je in de laadruimte geweest en doe je de deur weer dicht, plaats de trekhaakslot dan weer op de trekhaak voor de optimale beveiliging van de bestelwagen. Het slot past op alle trekhaken mits de afstand hart kogel tot aan de deur/klep niet minder is dan 70mm en de afstand vanaf de onderkant kogel tot aan de bocht van de trekhaak minimaal 70mm is.

De voordelen de Matador trekhaakslot op een rij

  • Minder kans op inbraak.
  • Wordt niet bevestigd aan de bedrijfswagen zoals een deur- of schuifdeurslot.
  • Gepatenteerd Nederlands product.
  • Kan blijven zitten tijdens het rijden.
  • Houdt inbrekers buiten je laadruim.
  • Wordt geleverd met 2 sleutels.
  • Aanbevolen door verzekeraars en politie.

Trekhaakslot monteren

Laadruimte beveiliging aan de bestelwagen toevoegen is nog nooit zo eenvoudig geweest. De trekhaakslot is ontwikkeld om eenvoudig de monteren en demonteren. Het solide slot is 26cm hoog, 41cm breed en heeft een gewicht van 4,7kg. Hij is daardoor licht en compact. Een duidelijke handleiding die je ontvangt bij het pakket helpt je met de montage.

Wil je graag meer uitleg over het bestelwagen slot of wil je hem eens bekijken? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.


Dit product past op alle types voertuigen.