2 JAAR GARANTIE

SNELLE LEVERING

GRATIS VERZENDING

Middenconsole Volkswagen Transporter T6

Onze middenconsoles voor de Volkswagen Transporter T6 bieden ruim voldoende opbergruimte, plus handige extra’s die ieder product een eigen smoel geven. Dat maakt nieuwsgierig. Ontdek dus snel je mogelijkheden.

Vanaf € 259,55 incl. BTW
€ 214,50 excl. BTW 259.55 EUR

Zo vind je de juiste Transporter middenconsole

Je vindt twee Volkswagen Transporter T6 middenconsoles in ons assortiment. Het allround model biedt net iets meer opbergruimte, terwijl de focus bij de luxe console is verlegd naar het design. Wil je weten welke console het beste past bij jou? Beantwoord dan de volgende vragen:

Een console voor jezelf of ook voor je collega’s?

Als je inzoomt op onze Volkswagen Transporter T6 middenconsoles zie je duidelijke verschillen tussen de opbergmogelijkheden voor passagiers. De luxe console stelt de chauffeur centraal, met een enkele opbergruimte, twee aflegvakken en een net weggewerkte bekerhouder. Bij het allround model is ook gedacht aan de opbergruimte voor passagiers. De centrale opbergruimte is in tweeën opgedeeld door een tussenschot en je vindt op de deksel naast twee aflegvakken ook vier bekerhouders. Zo kan iedereen zijn drinken en telefoon kwijt op de weg naar een klus. Daar zijn je collega’s zeker blij mee.

Ga je voor een slot of gebruiksgemak?

Neem je regelmatig dure elektronica en belangrijke papieren mee naar een klus? Dan berg je deze kostbaarheden veilig op in de allround Volkswagen Transporter T6 middenconsole. Dit model is namelijk voorzien van een degelijk slot. Deze keuze voor veiligheid komt echter wel met een klein nadeel. De deksel zit namelijk vast aan de centrale opbergruimte, waardoor je hem niet helemaal kunt openklappen als de armsteun naar beneden staat. Vind je dit echt een groot probleem. Dan is er altijd nog de luxe T6 middenconsole met afneembare deksel. Deze klik je los en schuif je vervolgens gemakkelijk aan de kant. Zo pak je probleemloos wat je nodig hebt. 

Ingetogen zwart of uitbundig chroom?

Kijk je vooral naar functionaliteit als je investeert in een nieuwe accessoire? Dan heeft de allround Volkswagen Transporter T6 middenconsole wat ons betreft een streepje voor. Vind je uitstraling van een accessoire minstens net zo belangrijk? Ga dan voor de stijlvolle afwerking van onze luxe console. De accessoire straalt absolute klasse uit: van de kunstlederen bekleding aan de voorzijde, de uitklapbare bekerhouder van hoogglans kunststof tot aan de verchroomde sierlijsten rondom de deksel. Stijlvol.

Stop niet bij een Transporter middenconsole

https://vooruwbus.nl/ behoort tot de grootste leveranciers van robuuste Volkswagen Transporter T6 accessoires in de Benelux. Dus kom je hier voor een T6 middenconsole? Check dan gelijk de volgende accessoire voor de bestuurderscabine.

Zonneklep: bescherm je ogen tegen een felle laagstaande zon met een zonneklep. Dat is niet alleen veilig, maar ook bijzonder stijlvol.

Zijwindscherm: zijwindschermen voorkomen hard windgeruis als je rijdt met open ramen. Ideaal als je verkoeling door de rijwind verkiest boven verkoeling door een airco.

Imperiaal: neem je regelmatig lange materialen en/of ladders mee naar een klus? Monteer dan een oerdegelijk imperiaal bovenop het dak.

Sidebars: voorkom kostbare carrosserieschade aan de zijkant van je bedrijfswagen met onze sidebars voor de Volkswagen Transporter T6.

Monteer je accessoire in 5 minuten

Bestel je een middenconsole voor de Volkswagen Transporter T6. bij Fun4Cars? Dan ontvang je binnen enkele dagen de accessoire. In de verpakking vind je, naast de accessoire, een montageframe dat je gemakkelijk plaats tussen de stoelen. Vervolgens schuif je de console gemakkelijk in het frame. Binnen vijf minuten gepiept. Vind je dit teveel gedoe? Plan dan je bezoek aan onze professionele werkplaats in Veghel (Noord-Brabant). Tegen een messcherp tarief monteren we alle accessoires die je bij ons bestelt. Tot snel!