2 JAAR GARANTIE

SNELLE LEVERING

GRATIS VERZENDING

Middenconsole Volkswagen Transporter T5GP

Upgrade de cabine van je geliefde bedrijfswagen met onze middenconsole voor de Volkswagen Transporter T5GP. Met keuze uit twee hoogwaardige modellen slaag je gegarandeerd. Dus waar wacht je op? Ontdek snel welke VW T5GP middenconsole het beste past bij jou.

Vanaf € 259,55 incl. BTW
€ 214,50 excl. BTW 259.55 EUR

Ga je voor functionaliteit of uitstraling?

Laten we voorop stellen: onze allorund en luxe Volkswagen Transporter T5GP middenconsole ontlopen elkaar weinig als het aankomt op opbergruimte. Toch zijn er enkele kleine verschillen, die de accessoires een geheel eigen karakter geven. Dat merk je vooral aan de volgende productkenmerken:

Delen of niet? Dat is de vraag.

Deel je de Volkswagen Transporter T5GP middenconsole met collega’s of rijd je vooral alleen rond? In het eerste geval adviseren we de allround middenconsole. Dit model is namelijk uitgerust met een zeer ruim centraal opbergvak dat wordt opgedeeld door een tussenschot. Zo is er voldoende opbergruimte voor chauffeur en de bijrijder. Op de deksel vind je bovendien twee aflegvakken en maar liefst vier bekerhouders. Daar doe je je collega’s zeker een plezier mee. Aan de andere kant is de luxe middenconsole vooral gebouwd voor de bestuurder. Het centrale opbergvak is iets krapper, maar niet opgesplitst en daardoor prima geschikt voor al je papieren en elektronica. Op de deksel vind je daarnaast twee aflegvakken en aan de voorzijde zit een uitklapbare bekerhouder. Meer heb je niet nodig. 

Een allround console met slot

Wist je dat onze allround Volkswagen Transporter T5GP is voorzien van een degelijk slot? Ideaal als je je laptop, telefoon en belangrijke papieren veilig wilt opbergen. Gebruik je de console meer als opbergruimte voor een verdwaalde snoer en wat eten en drinken? Dan is een slot overbodig en heb je meer aan de luxe console. In tegenstelling tot de allround console, heeft het luxe model een losse deksel. Hierdoor kun je de armsteun gewoon naar beneden laten staan als je iets uit de console wilt pakken. Gemak dient de mens.

Een luxe console met smetteloze afwerking

De T5GP is een bedrijfswagen voor echte autoliefhebbers. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom leveren we de luxe VW T5GP middenconsole met een smetteloze afwerking. Het begint met de kunstlederen bekleding aan de voorzijde met de subtiel weggewerkte bekerhouder van hoogglans kunststof. Daarnaast tref je chromen stootranden rondom de aflegvakken van de matte zwarte deksel. Kortom: de luxe console mag er wezen. Houd je het liever ingetogen? Dan geef je waarschijnlijk de voorkeur aan de allround console, volledig opgetrokken uit van matzwart kunststof. Zo bieden we voor ieder wat wils.

Ontdek alle T5GP accessoires

Waarom zou je stoppen bij een Volkswagen Transporter T5GP middenconsole als je nog veel meer functionele accessoires vindt in ons assortiment. Wat denk je bijvoorbeeld van de volgende toppers?

Zonneklep: met een zonneklep bescherm je jouw ogen tegen laagstaande zon en investeer tegelijk in een dikke styling accessoire. Een functionele accessoire is zelden zo mooi geweest. 

Zijwindscherm: zijwindschermen voorkomen storend windgeruis als je rijdt met hoge snelheden. De perfecte accessoire voor een warme zomeravond.

Imperiaal: met een imperiaal vergroot je de laadcapaciteit van je wagen. We bieden bovendien de meeste keuze van Nederland.

Sidebars: voorkom kostbare krassen en deuken met RVS sidebars voor de Volkswagen Transporter T5GP. Een absolute topper onder de bedrijfswagen accessoires.

Monteer je VW T5GP middenconsole in vijf minuten

Wij leveren een handig montageframe bij beide Volkswagen Transporter T5 middenconsoles. Dit frame plaats je tussen de stoelen waarna je de console erin schuift. Boren is niet nodig, waardoor je de klus in vijf minuten klaart. Kom je de accessoire ophalen in onze winkel in Veghel (Noord-Brabant)? Dan bevestigen onze professionele monteurs alle accessoires die je bij ons besteld. Uiteraard tegen een messcherp tarief. Interesse? Plan dan je bezoek aan de werkplaats via ons serviceteam. Zo weet je zeker dat je direct aan de beurt bent. Tot snel!