2 JAAR GARANTIE

SNELLE LEVERING

GRATIS VERZENDING

Middenconsole Renault Trafic

Met een middenconsole voor de Renault Trafic investeer je in gebruiksvriendelijke opbergruimte. Onderweg en op locatie. Met twee topmodellen monteer je sowieso een hoogwaardige accessoire. Dus waar wacht je op? Bestel direct je favoriete Renault middenconsole.

Vanaf € 259,55 incl. BTW
€ 214,50 excl. BTW 259.55 EUR
Vanaf € 259,55 incl. BTW
€ 214,50 excl. BTW 259.55 EUR

Welke middenconsole past bij jou?

Waar het allround model volledig leunt op functionaliteit is bij de luxe uitvoering ook veel aandacht besteed aan de visuele afwerking. Wil je weten welk model het beste bij jou past? Lees dan alles over de belangrijkste verschillen.

Hoe wil je de opbergruimte indelen

Beide consoles komen met ruim voldoende opbergruimte. Het verschil zit hem in de rol van de passagiers. Rijd je vooral alleen in de Trafic? Dan heb je meer aan het enkele opbergvak van de luxe console. Daarnaast vind je aan de voorzijde van de accessoire een net weggewerkte bekerhouder en bovenop de deksel twee aflegvakken. Zo is alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Neem je regelmatig collega’s mee naar een klus. Dan adviseren we de allround console. Je collega’s waarderen vooral de vier bekerhouders en twee ruime aflegvakken. Bovendien is het centrale opbergvak opgedeeld in twee compartimenten, zodat er ook plek is voor de spullen van de bijrijder. Heerlijk efficiënt.

Kies je voor gemak of bescherming

Neem je regelmatig dure elektronica en belangrijke papieren mee naar een klus? Dan heeft de allround middenconsole een streepje voor. Dit model komt namelijk inclusief slot, zodat je kostbaarheden veilig opbergt achter slot en grendel. Gebruik je de console vooral als opbergruimte voor snacks en randapparatuur? Dan adviseren we de luxe middenconsole. De deksel is namelijk volledig afneembaar, zodat je gemakkelijk in de opbergruimte rijkt met een armsteun naar beneden. Ideaal als je snel wat te drinken wilt pakken onderweg.

Wat verwacht je van het design

Ben je een echte autoliefhebber? Dan wil je natuurlijk ook dat een nieuwe accessoire wat toevoegt aan de uitstraling van je bedrijfswagen. Grote kans dat je een voorkeur hebt voor de luxe Renault Trafic middenconsole. De aflegvakken en voorkant van de console zijn bedekt met strak aangemeten kunstlederen bekleding. Iets verder naar boven tref je de deksel, die is gemaakt van glanzend kunststof met chromen sierlijsten rond de aflegvakken. En laten we eerlijk wezen: dat staat een stuk chiquer uit dan het sobere zwart van de allround console.

Investeer in extra accessoires voor je cabine

Als een van de grootste leveranciers van robuuste bedrijfswagen accessoires bieden we veel meer dan een middenconsole voor de Renault Trafic. Wat denk je bijvoorbeeld van de volgende toppers:

Zijwindscherm: rijd je graag met de ramen open op een warme zomerdag? Monteer dan zijwindschermen en beperk irritant windgeruis tot een minimum. Dan hoor je tenminste de muziek of je gesprekspartner.

Imperiaal: wist je dat we een imperiaal bieden voor iedere vervoersklus? En met de aanvullende accessoires zet je het vervoerssysteem helemaal naar je hand. 

Sidebars: bescherm de carrosserie aan de zijkant van je bedrijfswagen met oersterke Ford Transit Custom sidebars.

Monteren? Gewoon zelf doen

Een middenconsole voor de Renault Trafic monteer je gemakkelijk zelf. Gewoon het meegeleverde bevestigingsframe plaatsen tussen de stoelen en daarna de console erin schuiven. Dit karwei kost je hooguit vijf minuten. Kom je de accessoire ophalen op onze locatie in Veghel (Noord-Brabant)? Dan mag je de montageklus ook uitbesteden aan de professionals in onze werkplaats. Uiteraard tegen een messcherp tarief. Dat is pas service. Tot snel!