2 JAAR GARANTIE

SNELLE LEVERING

GRATIS VERZENDING

Automatten Fiat Bestelbus

Geef jouw bestelwagen de bescherming en stijl die het verdient met onze premium automatten! Bij Vooruwbus bieden wij een breed scala aan op maat gemaakte automatten die perfect passen in elke werkbus. Onze automatten zijn ontworpen om uw interieur te beschermen tegen vuil, vocht en slijtage, terwijl ze een stijlvolle uitstraling behouden.

€ 108,90 incl. BTW
€ 90,00 excl. BTW 108.90 EUR

Ultieme Bescherming en Duurzaamheid

Onze automatten zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de zwaarste omstandigheden. Of het nu gaat om modder, sneeuw of gemorste vloeistoffen, onze automatten houden uw auto schoon en fris. De stevige constructie zorgt ervoor dat de matten niet verschuiven en altijd op hun plaats blijven.

RUUUD Automatten

RUUUD Automatten zijn door hun functionele kwaliteiten ideaal voor een bedrijfswagen zoals de Renault Trafic. Ze bieden de ultieme bescherming tegen vuil en vloeistoffen door de EVA kwaliteit. Hierdoor hoef je je niet meer druk te maken om vlekken in de automat. Doordat de automatten per type bedrijfswagen op maat worden ontwikkeld hebben ze de perfecte pasvorm. Dit voorkomt het schuiven van de automat.

EVA automat

EVA is een materiaal met lage dichtheid maar met hoge weerstand dat comfort, stijl en functionaliteit verstrekt die vloermatten evenaren. De groeven in de vloermat houden vuil en vloeistoffen vast waardoor het eenvoudig verwijderd kan worden. De automatten zijn snel schoon te maken met water en droogt binnen enkele minuten. Bestel ze eenvoudig op Vooruwbus.

De voordelen van onze automatten op een rij:

  • Beschermt tegen vuil en vloeistoffen.
  • Op maat gesneden voor jouw Renault Trafic.
  • EVA voor de beste kwaliteit.
  • Gemakkelijk te reinigen met water.
  • Geurloos.
  • Voorzien van geluids- en trilling isolatie.

Het plaatsen van automatten

Haal de oude automatten uit de Renault Trafic voordat je de EVA automatten erin legt. Doordat de automat een perfecte pasvorm heeft voor de Renault Trafic valt hij perfect op zijn plek. Extra montage is hierdoor niet nodig.

Neem Contact Met Ons Op

Heeft u vragen of advies nodig over welke automatten het beste bij uw bedrijfsbus passen? Ons deskundige team staat klaar om u te helpen. Neem contact met ons op via onze contactpagina of bel ons tijdens kantooruren. Bij Vooruwbus staat klanttevredenheid voorop, en wij doen er alles aan om u de beste service en producten te bieden