2 JAAR GARANTIE

SNELLE LEVERING

GRATIS VERZENDING

Innoprotect B580® Protector 250 ml

https://www.vooruwbus.nl/web/image/product.template/2865/image_1920?unique=0456e01 InStock

EAN: 7434947439488

€ 9,18 incl. BTW € 7,59 excl. BTW 9.18 9.1839 EUR € 9,18 incl. BTW
€ 0,00
Not Available For Sale

  Deze combinatie bestaat niet.

  Algemene voorwaarden
  30-dagen geld terug garantie
  Verzending: 2-3 werkdagen

  Merk Type Vanaf Tot

  Inhoud Cleaner

  Innosoft B570® is een speciale dieptereiniger die oxiden c.q. roest verwijdert van roestvast staal. Innosoft B570® is een witte viscose vloeistof op basis van organische zuren en oppervlakactieve stoffen zonder schuurmiddel met een pH van 3.Het is geschikt voor intensieve reiniging van gecontamineerde oppervlakken zoals vliegroest en andere roestige plekken die ook wel theevlekken worden genoemd. Innosoft B570® iis zacht voor metaal maar zeer hard tegen oxiden en vuil, het is beslist geen beitsmiddel en tast de oxidehuid van het metaal dus niet aan. In combinatie met Innoprotect B580® wordt corrosie in de toekomst zoveel mogelijk voorkomen. De Innosoft B570 is een krachtige diepte reiniger voor diverse aanslag en roest. De Innoprotect B580 dient voor periodiek onderhoud voor lichte vervuiling.

  Gebruikersinstructie

  • Schud Innosoft B570® goed voor gebruik.
  • Breng de reiniger onverdund aan met een vochtige spons of doek. Laat het middel vervolgens circa 1 minuut intrekken en poets daarna met enige druk met een spons of doek over het te reinigen materiaal.
  • Poets of boen bij gebruik van de (schuur)spons of doek in de walsrichting van het materiaal of in de richting van het geborstelde, geschuurde of geslepen oppervlak. Indien de roest of het vuil hardnekkig is kan men de schuurkant van de spons gebruiken.
  • Houd er rekening mee dat de losgekomen oxiden het oppervlak enigszins kunnen beschadigen. Wees daarom vooral voorzichtig met gepolijste oppervlakken.
  • Verwijder de residuen zorgvuldig met water of een vochtige doek. Poets of boen de residuen weg met lichte druk om te voorkomen dat het vuil opnieuw in de poriën van het metaal wordt gewreven.
  • Gebruik de neutrale reiniger Innoprotect B580® die naast intensieve reiniging en neutralisatie ook een nanolaagje achterlaat om nieuwe corrosie zoveel mogelijk te voorkomen.
  • Innosoft B570® niet in contact laten komen met natuursteen.
  • Gebruik de producten niet in de volle zon.

  Inhoud Protector

  Innoprotect B580® is een transparant reinigingsmiddel dat een hogere bescherming geeft op roestvast staal en aluminium oppervlakken. Het biedt extra weerstand tegen weersinvloeden, oxidatie, vliegroest en atmosferische verontreiniging. Innoprotect B580® is een beschermingsmiddel om, na het reinigen met Innosoft B570®, het oppervlak extra te kunnen beschermen tegen nieuwe corrosie. Innoprotect B580® legt een dun beschermlaagje wat beschermt tegen nieuwe corrosie.

  Gebruikersinstructie

  • Verdun 400 ml Innoprotect B580® met 1 liter water voor het reinigen en nabehandelen van oppervlakken na behandeling met Innosoft B570®.
  • Verdun 50 ml met 1 liter water voor dagelijks gebruik.
  • Breng Innoprotect B580® aan met een spons of doek.
  • Spoel na met water (het best is gedemineraliseerd water) voor een mooi droog resultaat.
  • Gebruik altijd koud water.