2 JAAR GARANTIE

SNELLE LEVERING

GRATIS VERZENDING

Imperiaal Fiat Talento

Worstel je regelmatig met het vervoer van lange objecten? Investeer dan in een imperiaal voor de Fiat Talento. Met keuze uit aluminium en RVS imperialen en vele aanvullende accessoires ontvang je een vervoersoplossing op maat. Precies zoals je het graag ziet.

Vanaf € 1.138,01 incl. BTW
€ 940,50 excl. BTW 1138.01 EUR
Vanaf € 1.357,02 incl. BTW
€ 1.121,50 excl. BTW 1357.01 EUR
Vanaf € 338,22 incl. BTW
€ 279,52 excl. BTW 338.22 EUR

Zo vind je de perfecte imperiaal

We vinden het belangrijk dat je een Fiat Talento imperiaal monteert die perfect aansluit bij je vervoerswensen. Daarom wijzen we je in de goede richting met de volgende tips:

Selecteer op de benodigde laadcapaciteit

Wist je dat alle bedrijfswagens komen met een maximale dakbelasting? Gelukkig behoort de Talento tot de pakezels onder de bedrijfswagens. Hierdoor benut je de volledige laadcapaciteit met een oersterke RVS imperiaal die is ontwikkeld voor de zwaarste transporten. Kun je ook af met minder laadcapaciteit? Dan biedt een allround aluminium imperiaal een aantrekkelijk alternatief. Deze is een iets minder belastbaar dan een RVS model, maar door het aluminium bouwmateriaal ook een stuk lichter. En dat merk je weer in de brandstofkosten.

Check de handige extra’s

Een Fiat Talento imperiaal dient in de eerste plaats als gereedschap. Daarom besteden we veel aandacht aan het gebruiksgemak. Wat denk je bijvoorbeeld van een geluidswerende spiraal (bij het rvs model) of spoiler (bij het aluminium model)? Daarnaast is iedere Talento imperiaal uitgerust met handige ladderrol. Daarmee rol je gemakkelijk je materialen op de accessoire. Het allround aluminium model is bovendien voorzien van opvallende reflectoren. Voor optimale zichtbaarheid in het donker.

Design is ook belangrijk

Een imperiaal springt in het oog. Daarom letten we ook op de visuele afwerking. Dus geef je de voorkeur aan de hoekige vormen van een aluminium imperiaal of aan het minimalistische ontwerp van een rvs imperiaal voor de Fiat Talento? Je monteert sowieso een stijlvolle accessoire. 

Investeer in imperiaal accessoires

Staan efficiëntie en veiligheid bovenaan je lijstje als ondernemer? Investeer dan in aanvullende bevestigingssystemen voor je imperiaal. Dit zijn de mogelijkheden: 

  • Ladderklem: voorkom een schuivende ladder, klem hem stevig vast met een ladderklem.
  • Loopplank: een geprofileerde loopplank verhoogt de stabiliteit bovenop de imperiaal. Verkrijgbaar in drie designs.
  • Buizenkoker: berg langwerpige materialen veilig op in op in een buizenkoker. Inclusief afsluitbare klep.
  • RVS spoiler: vind je een spiraalvormige windgeleider niet goed genoeg? Monteer dan een spoiler. Let op: alleen geschikt voor rvs imperialen.

Bestel een Talento imperiaal in de juiste afmeting

Bestel een imperiaal die is gemaakt voor de lengtevariant van je bus. Zo weet je 100% zeker dat hij past op de aanwezige montagepunten in het dak van de Talento. Twijfel je tussen de L1 of L2 optie? Meet dan de wielbasis of totale lengte op van je bedrijfswagen en zoek de corresponderende imperiaalvariant op in onderstaande tabel. Zo gepiept.


Wat moet je opmeten?

Kies L1 bij:

Kies L2 bij:

Meet de afstand tussen het middelpunt van de voorste wieldop en het middelpunt van de achterste wieldop.

3098 mm

3498 mm 

Meet de totale lengte op van je bedrijfswagen, van voorbumper tot aan achterbumper.

4999 mm

5399 mm 


Controleer naast de afmeting ook het type achterdeur van je bedrijfswagen. Want hoewel beide imperialen sowieso passen op het dak van je bus, komt de imperiaal voor een klep met een klein nadeel. Om ruimte te maken voor de klep zit de ladderrol verder naar voren geplaatst. Dit betekent ook dat hij verre van optimaal werkt. 

Snelle bezorging en vliegensvlugge montage

Bestel je een imperiaal voor de Fiat Talento bij https://vooruwbus.nl/? Dan staat er binnen enkele dagen een koerier op de stoep met een volledig afgemonteerde accessoire. Het enige wat rest is de imperiaal vastschroeven aan het dak. Heb je helemaal geen tijd voor een doe-het-zelf sessie? Plan dan een montageafspraak via ons serviceteam. Op het afgesproken tijdstip verwelkomen onze monteurs je in onze professionele werkplaats in Veghel (Noord-Brabant). Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. Tot snel!