2 JAAR GARANTIE

SNELLE LEVERING

GRATIS VERZENDING

Imperialen Fiat Scudo

Wil je een ijzersterk RVS imperiaal kopen of een lichtgewicht (zwarte) aluminium imperiaal voor jouw Fiat Scudo? Dan slaag je zeker bij ons. Wij bieden namelijk een imperiaal op maat voor iedere bekende bestelbus die in Nederland rondrijdt. Zo neem je gemakkelijk al je materiaal mee naar een volgende klus en bespaar je flink op de totale reiskosten. Ideaal toch?

Vanaf € 1.004,91 incl. BTW
€ 830,50 excl. BTW 1004.90 EUR
Vanaf € 1.263,24 incl. BTW
€ 1.044,00 excl. BTW 1263.24 EUR
€ 1.144,06 incl. BTW
€ 945,50 excl. BTW 1144.06 EUR

laadruimte met een imperiaal>

Met een op maat gemaakte imperiaal dakdrager van hoogwaardige kwaliteit voeg je extra laadruimte toe aan je bedrijfsauto. Ideaal als je regelmatig een ladder, lange buizen, lange planken of andere grote spullen meeneemt. Bovendien vergroot je je laadcapaciteit door spullen te vervoeren op het dak van je bus, zodat je flink op de totale reiskosten bespaart en meer tijd overhoudt voor de daadwerkelijke klus.

Bij ons kun je terecht voor universele dakdragers van RVS en aluminium. Beide varianten komen met voor- en nadelen. Hieronder gaan we uitgebreid in op de verschillen. Onverwoestbare RVS imperialen Iedere dak imperiaal in ons brede assortiment is met zorg ontworpen en wordt met evenveel precisie geproduceerd. Door de ruime keuze ben je verzekerd van een perfect passend product. Een RVS imperiaal is bovendien zeer veilig, werkelijk onverwoestbaar en draagt moeiteloos de zwaarste last mee naar je klus. Ongeacht de bedrijfswagen die je rijdt.

Hoewel draagcapaciteit het belangrijkste voordeel is, hebben wij een aantal innovatieve aanpassingen doorgevoerd voor meer gebruiksgemak. Dit levert de volgende lijst aan voordelen op:

 • Een RVS imperiaal is oersterk. Ze dragen zonder problemen een zware lading.
 • Met de laadroller rol je gemakkelijk een trap, buis of plank op het dak. De laadroller biedt tevens bescherming aan de achterkant van je bedrijfswagen.
 • Ze zijn uitgerust met een ergonomische windgeleider. Zo minimaliseer je geluidsoverlast door windgeruis.
 • Het oog wil ook wat. Daarom ziet je RVS imperiaal er strak en onverwoestbaar uit.
 • Wij bezorgen je RVS imperiaal voorgemonteerd aan de deur. Het enige dat nog rest is montage op het dak van je bedrijfsauto.

Waarom kiezen voor een aluminium imperiaal?

Een aluminium imperiaal dakdrager is gemaakt van hoogwaardig corrosiebestendig aluminium. Hierdoor krijg je lichtgewicht dakrekken voor je bedrijfswagen, die met gemak extra lading meetorsen. Dit is ideaal als je het totale gewicht van je bus zo laag mogelijk wilt houden. Dat scheelt namelijk in de brandstofkosten.

Wil je dakrekken kopen maar twijfel je nog over het beste type voor jouw situatie? Neem dan de volgende punten mee in je overweging:

 • Een aluminium imperiaal is lichtgewicht. In vergelijking met een RVS lever je in op de maximale draagkracht, ten gunste van de totale gewichtstoename van je bus. Hierdoor verbruik je minder brandstof.
 • De aluminium imperialen zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium, waardoor ze niet corroderen.
 • Alle aluminium imperialen voor een bus met deuren zijn voorzien van een brede laadroller. Hierdoor rol je gemakkelijk je lading boven op het imperiaal. Tevens biedt de laadroller bescherming aan de achterkant van je bedrijfswagen.
 • De aluminium imperialen worden gemonteerd geleverd. Met de bijgeleverde handleiding en montagematerialen is de montage eenvoudig.

Tips voor het kopen van een imperiaal

Een dak imperiaal kopen is een flinke investering. Wij vinden het daarom belangrijk dat je direct de juiste keuze maakt. Maak daarom gebruik van onze keuzehulp en houd rekening met de volgende tips:

 • De lengte van je wagen: bestelbussen komen met een korte, middellange en lange wielbasis. Hoe langer de wielbasis, hoe groter de imperiaal.
 • Het bouwjaar van je bus: autofabrikanten passen eens in de zoveel het jaar het ontwerp aan van hun populaire bestelbussen, zodat deze voldoet aan de modernste standaarden. Dit betekent ook dat het formaat van de bus kan veranderen en/of dat de montagepunten voor je imperiaal worden verplaatst. Bestel daarom altijd een imperiaal die correspondeert met het bouwjaar van je bus.
 • De hoogte van je bus: soms levert een fabrikant een bestelbus met een verhoogd dak. Wij leveren daarom imperialen in de hoogtevarianten H1, H2 en H3. In de productbeschrijving van de bestelbus vind je het exacte hoogteverschil, zodat je altijd de juiste variant selecteert.
 • Het type achterdeur: selecteer altijd een imperiaal die aansluit bij je type achterdeur. Wij leveren namelijk imperialen voor zowel conventionele deuren (die horizontaal naar buiten klappen) als laadkleppen (die verticaal naar boven openslaan). Let op, een imperiaal voor een bus met achterklep heeft een ladderrol die verder op het dak van de bus zit. Hierdoor is de ladderrol niet altijd bruikbaar.

Monteer eenvoudig zelf

Om de montage zo eenvoudig mogelijk te maken zorgen wij ervoor dat dakrekken voorgemonteerd geleverd worden. Het enige wat daarna rest is montage aan de bevestigingspunten op het dak. Dit regel je in ongeveer 30 minuten zelf met hulp van een vriend of collega.

Besteed je de montage liever uit? Geen probleem. Wij monteren je imperiaal graag in onze werkplaats. Maak een afspraak, dan regelen wij de rest. Complementaire accessoires Wij bieden veel aanvullende accessoires waardoor je nog meer plezier hebt van je imperiaal universeel op maat. Wat dacht je van:

 • Ladderklemmen: met een ladderklem pin je de ladder vast aan je imperiaal. De ladder blijft hierdoor roerloos op het dak van je auto liggen tijdens het rijden. Zoals het hoort.
 • Ladders: wil je een trap monteren zodat je gemakkelijk bovenop je imperiaal klimt? Dan biedt een RVS gemakkelijk toegang via de zijkant of achterkant van je bestelbus.
 • Buizenkoker: een buizenkoker biedt veilig en efficiënt vervoer van bijvoorbeeld koperen buizen en andere lange materialen.
 • Loopplank: met een loopplank creëer je een vlak laadplatform bovenop je bus. Ideaal als je relatief kleine ladingen vervoert.

Wil je graag onze hulp bij een imperiaal kopen? Stel gerust je vraag.

Wil je graag een imperiaal kopen voor jouw Fiat Scudo, maar heb je aanvullende vragen of wil je graag meer advies over een imperiaal voor je bedrijfswagen? Neem dan contact op via telefoon of ons contactformulier.