2 JAAR GARANTIE

SNELLE LEVERING

GRATIS VERZENDING

Imperiaal Citroën Jumper

Ben je op zoek naar een duurzame imperiaal voor de Citroën Jumper? Shop dan bij Vooruwbus.nl. Met keuze uit uiteenlopende modellen slaag je zonder twijfel. Ontdek snel je mogelijkheden.

Vanaf € 1.151,32 incl. BTW
€ 951,50 excl. BTW 1151.32 EUR
Vanaf € 1.343,71 incl. BTW
€ 1.110,50 excl. BTW 1343.70 EUR
Vanaf € 388,87 incl. BTW
€ 321,38 excl. BTW 388.87 EUR
Vanaf € 1.144,06 incl. BTW
€ 945,50 excl. BTW 1144.06 EUR

Een uitgebalanceerde line-up

Als professional werk je alleen met het allerbeste gereedschap. Het is voor ons niet meer dan logisch dat we een Citroën Jumper imperiaal leveren van dezelfde kwaliteit. Daarom bieden we een zeer veelzijdig assortiment, met modellen die uitblinken in een specifieke omstandigheden. Dit zijn je opties:

De sterkste van allemaal

Als het op laadcapaciteit aankomt is een RVS imperiaal onovertroffen. Dat is ook nodig, want de dankzij een relatief hoge dakbelasting behoort de Jumper tot de pakezels onder de bedrijfswagens. Bovendien is onze rvs imperiaal uitgerust met een handige ladderrol en geluidsoverlast beperkende windgeleider. Dat maakt hem onze absolute favoriet.

In stijlvol zwart staal

Rijd je in een donkere bus en zoek je een matchende Citroën Jumper imperiaal? Ga dan voor een zwarte imperiaal van staal. Met een ruime laadcapaciteit, een spoiler tegen windgeruis en handige ladderrol aan de achterzijde vinkt hij ieder vakje af. Het enige minpunt. Dit model is gemaakt van regulier staal, waardoor hij iets sneller slijt dan andere modellen. Desalniettemin: een verleidelijke optie als styling bovenaan je lijstje staat.

De perfecte middenweg

Een allround imperiaal is zowel lichter als duurzamer dan het zwarte model van staal. Dit terwijl de laadcapaciteit nagenoeg gelijk us. Wat functionaliteit betreft krijg je absoluut waar voor je geld. Een perfecte accessoire voor wekelijks gebruik. 

Een Aluminium Rack voor de Jumper

Het Aluminum Rack van Rhino is specifiek ontwikkelt voor vervoer van lichte materialen. Dit betekent logischerwijs dat de laadcapaciteit wat lager uitvalt in vergelijking met de robuustere modellen in ons assortiment. Daar staat tegenover dat een Aluminium Rack veel minder weerstand biedt, waardoor het extra brandstofverbruik tot een minimum wordt beperkt. Vervoer je voornamelijk lichtgewicht materialen? Dan is een lichtgewicht imperiaal de meest rendabele optie.

De finishing touch

Een aanvullende accessoire is niet noodzakelijk, maar maakt werken met je imperiaal wel een stuk veiliger. Investeer bijvoorbeeld in een:

  • Trap: klim naar het dak van je bedrijfswagen met een handige trap. Verkrijgbaar in twee hoogtes.
  • Ladderklem: met een ladderklem verzegel je iedere type ladder in een simpele handomdraai.
  • Loopplank: met een loopplank creëer je meer stabiliteit bovenop de imperiaal. Verkrijgbaar in aluminium (mat en zwart) en roestvrij staal.
  • Buizenkoker: in een buizenkoker vervoer je pijpen en leidingen. Verkrijgbaar in 2, 3 en 4 meter.

Controleer de wielbasis van je bus

Wij bouwen onze imperialen op maat. Dit betekent dat je eerst de wielbasis van je bedrijfswagen moet doorgeven, voordat we de producten tonen. Twijfel je nog over de wielbasis van jouw bus? Meet dan de afstand tussen het middelpunt van beide wielen. Vervolgens zie je in onderstaande tabel of je in een L1, L2 of L3 imperiaal nodig hebt. Succes!


Wat moet je opmeten?

Kies L1 bij:

Kies L2 bij:

Kies L3 bij:

Meet de afstand tussen het middelpunt van de voorste wieldop en het middelpunt van de achterste wieldop.
3000 mm
3450 mm
4035 mm
Meet de totale lengte op van je bedrijfswagen. Van voorbumper tot aan achterbumper.
4963 mm
5413 mm
5998 mmMonteren en rijden maar

Bestel je een imperiaal voor de Citroën Jumper bij https://vooruwbus.nl/? Dan bezorgen we je Citroen Jumper accessoire binnen enkele dagen afgemonteerd aan de deur (m.u.v. het Aluminium Rack). Met de meegeleverde handleiding en bevestigingsmaterialen monteer je de imperiaal binnen 30 minuten. Vind je dit teveel werk? Plan dan een montageafspraak via ons serviceteam. Voor een messcherp tarief bevestigen we je accessoire in onze werkplaats in Veghel (Noord-Brabant). Wil je eerst advies inwinnen over de beste imperiaal voor jouw situatie? Ook dan staan we voor je klaar. Tot hoors!