2 JAAR GARANTIE

SNELLE LEVERING

GRATIS VERZENDING

Imperiaal Citroën ë-Jumpy

Ben je op zoek naar de perfecte Citroën ë-Jumpy imperiaal? Duik dan in ons veelzijdige assortiment. Met diverse RVS en aluminium modellen bieden we voor ieder wat wils. Natuurlijk gratis geleverd uit onze ruime voorraad.

Vanaf € 1.004,91 incl. BTW
€ 830,50 excl. BTW 1004.90 EUR
Vanaf € 1.263,24 incl. BTW
€ 1.044,00 excl. BTW 1263.24 EUR
Vanaf € 307,22 incl. BTW
€ 253,90 excl. BTW 307.22 EUR
€ 1.144,06 incl. BTW
€ 945,50 excl. BTW 1144.06 EUR

Dit kenmerkt onze imperialen

We hebben alle imperialen uit Europa getest en de absolute hoogvliegers opgenomen in ons assortiment. Samen met het RVS model uit eigen stal presenteren we een zeer veelzijdige line-up. Maar welke imperiaal past het beste bij jou? Lees de onderstaande tips en kom erachter.

Benut de maximale laadcapaciteit

Gelukkig is de maximale dakbelasting van een ë-Jumpy aan de ruime kant. Een belangrijk gegeven. Want dat betekent dat je alleen met een RVS imperiaal de volledige laadcapaciteit benut. Perfect voor intensief gebruik. Kun je ook af met minder laadvermogen? Dan bieden een allround aluminium imperiaal (voor normaal gebruik) of een lichtgewicht Aluminium Rack (voor vervoer lichte materialen) een mooi alternatief. 

Hoe lang gaat een imperiaal mee?

Rondom een Aluminium Rack zit een beschermende coating die de accessoire beschermt tegen gebruiksschade. Spring je soms ruw om met gereedschap? Dan adviseren we een oerdegelijke RVS imperiaal voor de ë-Jumpy. Je moet van goeden huize komen wil je het materiaal beschadigen. Sterker nog, de accessoire is zo duurzaam dat hij met gemak de levensduur van je bus overtreft. Onverwoestbaar.

Selecteer ook op uitstraling

Je legt een flinke som geld neer voor je elektrische bedrijfswagen. Monteer daarom een accessoire die recht doet aan de uitstraling van je bus. Gelukkig heeft iedere producent een geheel eigen ontwerpstijl, waardoor je ook op het gebied van styling wat kunt kiezen. Precies zoals we het graag zien. 

Tweak je Citroen ë-Jumpy imperiaal 

Het gebruiksgemak van je Citroën ë-Jumpy imperiaal gaat met stappen vooruit als je ook investeert in aanvullende accessoires. Dit zijn je mogelijkheden:

  • Ladderklem: met een ladderklem vervoer je een ladder veilig van A naar B.
  • Loopplank: een geprofileerde loopplank zorgt voor extra stabiliteit bij het vervoer van lange en/of gladde materialen.
  • Buizenkoker: pijpen en buizen rollen zonder verankering meteen van je imperiaal af. Berg ze daarom op in een buizenkoker.

Selecteer een imperiaal die past op je bus

Voordat we de beschikbare Citroën ë-Jumpy imperialen tonen, moet je eerst de lengte van je wagen selecteren. Een cruciale tussenstap. Want als de afmetingen niet matchen, kun je de geleverde imperiaal niet bevestigen. Weet je niet in of je in de L1, L2 of L3 variant van de ë-Jumpy rijdt? Meet dan de totale lengte op van je bedrijfswagen en zoek de bijbehorende imperiaallengte op in de onderstaande tabel.


Wat moet je opmeten?

Kies L1 bij:

Kies L2 bij:

Kies L3 bij:

Meet de totale lengte op van je bedrijfswagen, van voorbumper tot aan achterbumper.

4606 mm

4956 mm

5308 mm

 

Wat moet je opmeten? Kies L1 bij: Kies L2 bij: Kies L3 bij:
Meet de totale lengte op van je bedrijfswagen, van voorbumper tot aan achterbumper. 4606 mm 4956 mm 5308 mm

Houd ook rekening met het type achterdeur, want je kunt kiezen uit een imperiaal voor een enkele klep of voor dubbele deuren. Heb je een klep? Houd dan rekening met het volgende: om ruimte te maken voor je deur zijn de laatste twee spijlen van je imperiaal naar voren geplaatst. Dit betekent helaas ook dat je de ladderrol niet optimaal kunt gebruiken. De ruimte tussen de ladderrol en rand van het dak is namelijk iets te groot. Een gegeven dat geldt voor alle imperialen ontwikkeld voor een klepdeur. 

Profiteer van onze montageservice

Wij maken werk van goede service. Dat begint bij een eerlijk advies en gaat verder met een snelle bezorging, soepele montage en zeer coulante retour- en garantievoorwaarden. Ook goed om te weten: we leveren RVS, RUUUD en King Ping imperialen afgemonteerd aan de deur, zodat je hem alleen nog maar aan het dak hoeft te bevestigen. Besteed je de montage liever uit? Rijd dan langs onze werkplaats in Veghel (Noord-Brabant). Onze professionals bevestigen je Citroën ë-Jumpy imperiaal tegen een messcherp tarief. Het enige wat je moet doen is je bezoek inplannen via ons serviceteam. Dan staan we klaar op het afgesproken tijdstip. Tot snel!

-------- taal afhankelijk --------------- (function () { var _tsid ='XEAF264CC792326513442C97632897CD6'; if(window.location){ var lan =document.documentElement.lang; } if(lan=="nl-nl"){ _tsid ="XEAF264CC792326513442C97632897CD6"; } if(lan=="en-gb"){ _tsid =""; } if(lan=="de-de"){ _tsid =""; } _tsConfig = { 'yOffset': '0', /* offset from page bottom */ 'variant': 'reviews', /* default, reviews, custom, custom_reviews */ 'customElementId': '', /* required for variants custom and custom_reviews */ 'trustcardDirection': '', /* for custom variants: topRight, topLeft, bottomRight, bottomLeft */ 'customBadgeWidth': '', /* for custom variants: 40 - 90 (in pixels) */ 'customBadgeHeight': '', /* for custom variants: 40 - 90 (in pixels) */ 'disableResponsive': 'false', /* deactivate responsive behaviour */ 'disableTrustbadge': 'false' /* deactivate trustbadge */ }; var _ts = document.createElement('script'); _ts.type = 'text/javascript'; _ts.charset = 'utf-8'; _ts.async = true; _ts.src = '//widgets.trustedshops.com/js/' + _tsid + '.js'; var __ts = document.getElementsByTagName('script')[0]; __ts.parentNode.insertBefore(_ts, __ts); })();