2 JAAR GARANTIE

SNELLE LEVERING

GRATIS VERZENDING

Sidebars Mercedes Sprinter

Sidebars voor de Mercedes Sprinter fungeren als stootkussen aan de zijkant van je bestelwagen. Zo voorkom je carrosserieschade na licht contact en bespaar je op prijzige reparatiekosten. En met verschillende buisafwerkingen en kleurencombinaties krijgt je bestelbus ook een visuele upgrade. Meer kun je niet wensen.

Vanaf € 459,20 incl. BTW
€ 379,50 excl. BTW 459.19 EUR
Vanaf € 459,20 incl. BTW
€ 379,50 excl. BTW 459.19 EUR
Vanaf € 598,95 incl. BTW
€ 495,00 excl. BTW 598.95 EUR
Vanaf € 562,65 incl. BTW
€ 465,00 excl. BTW 562.65 EUR

Dit moet je weten over onze sidebars

Onze oprichters zijn ooit begonnen met de verkoop van sidebars voor de Mercedes Sprinter. Deze productgroep ligt ons dus nauw aan het hart. Daarom vertellen we graag meer over de (letterlijk) sterkste punten van onze RVS sidebars:

De sterkste van allemaal

Een sidebar voor de Sprinter biedt in de eerste plaats bescherming. Dat gaat logischerwijs beter als de wanddikte van de holle buis zo robuust mogelijk is. Daarom leveren we alle sidebars voor de Mercedes Sprinter in .304 RVS van 2 mm dik. Hiermee behoren de https://vooruwbus.nl/ sidebars tot de sterkste van Nederland. 

Tweak het design van jouw rvs sidebars

Jouw bestelwagen fungeert als visitekaartje voor je bedrijf. Zowel je bus als de gemonteerde accessoires moeten er dus representatief uitzien. Daarom kun je het ontwerp van de Sprinter sidebars helemaal afstemmen op je smaak, van de vorm tot aan de afsluiting. Wat kleur betreft heb je standaard de keuze uit matte, gepolijste en zwarte sidebars. Wil je een kleur die beter aansluit bij je huisstijl? Vraag dan naar je mogelijkheden. Omdat wij alles in eigen beheer produceren kunnen wij iedere sidebar voor de Sprinter in de gewenste (pantone) kleur opleveren.

Complementaire accessoires 

In een bestelbus zit je hoger dan in een normale personenauto. Extra instapgemak is dus welkom. Daarom leveren we ook losse steps. Deze compacte kunststof opstappen zijn voorzien van antislip profiel, waardoor je de sidebars voor een Mercedes Sprint ook gebruikt als opstap. En wil je een beetje bescherming opgeven voor nog meer instapgemak. Dan word je vast heel enthousiast van onze sierlijke treeplanken. Zo zie je maar, wij bieden altijd een oplossing die perfect past bij jouw wensen.

Bestel sidebars in de juiste lengte

Je kunt sidebars voor de Mercedes Sprinter bestellen in iedere lengtevariant. Dat is mooi, want er zijn er maar liefst vier. Weet je niet welke lengtevariant hoort bij jouw Sprinter? Meet dan de wielbasis of totale lengte van je bedrijfswagen en zoek de corresponderende sidebarlengte op in de tabel. Reken je net de totale lengte? Onthoud dan dat L3 sidebars passen op zowel de L3 als L4 variant van de Sprinter. Dat komt omdat de L4 Sprinter is gebouwd op exact hetzelfde chassis als de L3.


Wat moet je opmeten?

Kies L1 bij:

Kies L2 bij:

Kies L3 bij:

Meet de totale lengte van je bedrijfswagen, van voorbumper tot aan achterbumper.

6267 mm

5932 mm

6977 mm - 7967 mm

Meet de afstand tussen het middelpunt van de voorste wieldop en het middelpunt van de achterste wieldop.

3259 mm

3924 mm

4325 mm


Monteren? Ga zelf aan de slag

Ben je een beetje handig? Mooi! Want dan monteer je onze sidebars gemakkelijk op je eigen oprit. In de verpakking tref je alle benodigde bevestigingsmaterialen en een duidelijke montagehandleiding. Het vervolg wijst zichzelf. Wil je de montage liever uitbesteden? Kom dan op bezoek in onze professionele werkplaats in Veghel. We bevestigen alle accessoires die je in onze winkel bestelt voor een messcherp tarief. Laat wel weten wanneer je langskomt, dan ben je zeker direct aan de beurt. Tot snel!

Wij leggen onze klanten in de watten

Met hoogwaardige accessoires, snelle en gratis bezorging en uitstekende garantie- en retourvoorwaarden zit je sowieso goed bij Vooruwbus. Maar je wordt pas echt enthousiast als je onze persoonlijke service ervaart. Dus heb je een vraag over Mercedes Sprint accessoires of specifieke wensen omtrent je sidebars? Neem dan contact op met ons serviceteam via e-mail of telefoon. Wij staan voor je klaar.